Wij gaan naar Mercy Ships

Op 20 augustus zullen wij met ons gezin aan boord gaan van de Global Mercy, om daar 4 maanden te gaan wonen en werken. Simon is gevraagd om te helpen om dit nieuwe schip van Mercy Ships gebruiksklaar te maken, zodat het schip naar Afrika kan varen om daar gratis medische zorg te verlenen.


Wanneer wij aan boord gaan is het schip in Tenerife, waar het aangemeerd is om de laatste werkzaamheden te verrichten. Simon zal als medisch technicus ervoor zorgen dat alle medische apparaten goed geïnstalleerd worden en daarna veilig gebruikt kunnen worden.
Ook de rest van het gezin mag mee. Marieke zal dan voornamelijk voor het gezin zorgen en dan vooral voor Joas. Isa mag naar school aan boord van het schip. Ze zal dan in een klas zitten met kinderen uit allerlei verschillende landen en les krijgen in het Engels.


In de komende weken zullen we jullie op de hoogte houden van de voorbereidingen en daar waar nodig ook jullie hulp vragen. We ervaren nu al heel veel steun en medeleven. Hartelijk dank daarvoor!


Simon, Marieke, Isa en Joas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *