Nog 2 nachtjes slapen

Zaterdag is het zover, dan gaan we verhuizen naar de Global Mercy! Ik heb er vooral super veel zin in. Ik ben heel benieuwd naar het leven op het schip. Ik heb contact met 2 moeders aan boord en ik overleg ook met de juf van Isa. Hierdoor hebben we al wel een vrij goed beeld van wat ons te wachten staat. Maar hoe het echt is om op het schip te wonen, werken en naar school te gaan, dat zullen we volgende week ontdekken.

Als ik denk aan alles wat ik nog wil doen voor vertrek, dan raak ik toch wel gestrest. Mijn missie om te ontspullen en het hele huis georganiseerd achter te laten, is mislukt. Ons huis blijkt zoveel spullen te bevatten, dat ik er gewoon meer tijd voor nodig heb. Gelukkig loopt het niet weg en kan ik over 4 maanden gewoon weer verder waar ik gebleven was. Maar sommige dingen moet ik nog wel voor vertrek oppakken, zoals de koelkast en de vriezer, want die gaan 4 maanden uit.

Naast het inpakken van spullen en het opruimen van het huis, hebben we deze week ook heel erg genoten van de feestweek in het dorp. We konden helaas niet bij alle activiteiten aanwezig zijn vanwege het risico op corona, maar alles wat we hebben meegemaakt was super! Het was ook erg leuk om met Isa voorin de bakfiets een rondje dorp te fietsen. Er waren veel mooie dingen gemaakt en Isa wilde overal een foto van maken. Al met al is deze week er eentje met een gouden randje. We zijn weer een heleboel mooie herinneringen rijker.

De laatste uren in Goudriaan zullen in het teken staan van inpakken, opruimen en schoonmaken. Er is nog genoeg te doen, dus ik ga maar weer aan de slag! Mochten we elkaar niet meer tegen komen voor vertrek: tot ziens in december/januari!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *